30 дни право на връщане

30 дни право на връщане

Вярваме в качеството на Cloud VPS услугите Clowbe. Ще направим всичко възможно да отговорим на Вашите изисквания. Ако все пак решите да се откажете от поръчаната услуга, ще възстановим обратно заплатената от Вас такса.

 

Право на възстановяване

През първите 30 дни от активиране на Услугата, имате право да си върнете обратно платените такси за хостинг услуги. Условието да получите заплатената сума обратно е да сте направили писмено заявление за това преди 30-тия ден от направеното плащане.

 

Без право на възстановяване

Услугите на Clowbe, които са изключение от правото за възстановяване на платените суми са таксите за регистрация и трансфер на домейни, таксите за миграция и трансфер на данни, и платени заявки до Отдел Поддръжка. 

 

В случай, че решите да се откажете от хостинг слугите на Clowbe или да предявите желание за възстановяване, имайте предвид следните условия:

  • Възстановяването на суми важи само за поръчки на Cloud VPS хостинг планове
  • Сума за поръчан домейн не може да бъде върната
  • Сума за поръчан SSL сертификат не може да бъде върната
  • Изпратете писмено заявление за възстановяване преди настъпването на 30-тия ден от направеното плащане.

 

Искането Ви ще бъде уважено и ще възстановим сумата обратно към платежния метод, по-който сме я получили.

 

Екипът на Clowbe уважава своите клиенти  и се грижи за тях. Може да се запознаете с общите условия на сървърните услуги Clowbe. Ако имате допълнителни въпроси може да намерите отговори в секцията с често задавани въпроси.