Последно от блога

Новият хостинг играч на българския пазар - Clowbe.bg

facebook thumb

Clowbe.bg е новият бранд за Cloud VPS хостинг на българската компания Абиликс Софт. Основателите ѝ стартират дейност в ИТ сферата през далечната 1999 г. , като през 2012 г. бизнес фокусът се измества изцяло върху сървърните технологии за бизнеса. Тогава се появява фирмата под това име, а лицето на компанията е инж. Александър Минчев.

Компанията предоставя на корпоративните клиенти от различни браншове висококачествени сървърни услуги с гаранция за безотказност и професионална поддръжка.

Изградихме екип от  опитни системни администратори, собствена сървърна инфраструктура и работим с актуални технологии на световно ниво. Към днешна дата имаме оборудване в три независими дейта центъра, а централният ни офис се намира на комуникативна локация в гр. Варна. 


Компанията участва активно в обществения живот на града - пълноправен член е на ИКТ Клъстер Варна и  на бизнес организацията BNI Лидер, подкрепя местни каузи и проекти. През годините доказахме, че можем да отговорим на високите изисквания на корпоративния бизнес с големи компании в страната и чужбина. Уверени в уменията на екипа и потенциала на нашите Cloud технологии, решихме да предложим услуги с високи стандарти, които да са достъпни за всеки бизнес. Така се стигна до старта на Clowbe.bg.


В следващите редове ще ви разкажем малко повече за Clowbe и каква беше нашата мотивация да стартираме тази марка. Няма да пропуснем да споделим и за предимствата и възможностите за вашия бизнес, заради които си струва да му обърнете внимание. 


Какво представлява Clowbe.bg?

Това е началото на една дългоочаквана промяна за българския хостинг пазар. Споделеният хостинг отдавна е символ на бавна скорост, нежелани ограничения, чести прекъсвания и ниски нива на сигурност. Всички тези негови недостатъци пряко влияят върху представянето на сайтовете, които го използват, на нивото на потребителско удовлетворение, както и тяхната сигурност. Създадохме Clowbe.bg, за да отговорим на нуждата на българския бизнес от сигурно място за онлайн проекти, без споделяне на ресурси, без излишни ограничения и на справедливи цени.


Clowbe.bg е Cloud VPS услуга – съвременен заместител на споделения хостинг. Обяснено на достъпен език, Clowbe представлява индивидуален сървър, който е само за вашия сайт, така че  не го споделяте с никой друг и не сте зависими от потреблението на други сайтове. Голямото предимство е, че така знаете точно и ясно с какви ресурси разполагате за вашия проект.  


Направен е да е приятелски настроен към потребителите и лесен за работа, като в същото време имате пълен достъп за контрол и управление на целия сървър. За нас е изключително важно да осигурим гъвкавост и прозрачност за нашите клиенти. Затова Clowbe  дава точно каквото обещава - без скрити текстове, без скрити ограничения, като брой INODES, без обвързващи договори. 

 

Clowbe надежден хостинг партньор на Вашия бизнес

Хостинг услуги от Clowbe.bg
Както вече стана дума, още от самото начало идеята на проекта беше той да посрещне нуждите на бизнеса. Затова разработихме набор от услуги, които са подходящи за фирмени сайтове, служебна поща, онлайн магазини, натоварени платформи и онлайн портали.
На база на дългогодишната ни експертиза в сферата и работата ни с разнообразни проекти, създадохме планове, които да отговарят на текущите нужди във всеки етап от развитието на вашия онлайн проект.

 


Какви са нашите предимства?
С Clowbe успяхме да съчетаем важни предимства, които клиентите и разработчиците на сайтове търсят при избора на хостинг услуга:
    • контролен панел за лесно управление на услугата, който не товари излишно сървъра
    • лесна миграция
    • пълен root достъп и самостоятелен IP адрес
    • пълен ежедневен архив в отдалечена точка без допълнителни такси
    • автоматизирана система за обслужване
      
Техническите предимства включват:
    • бързи NVMe дискове и AMD Epyc процесори за отлична скорост на вашия сайт
    • бърз трансфер на данни и 100 Gbit вътрешна мрежа
    • ясни условия без излишни ограничения като INODES, брой пощенски адреси и домейни
    • киберзащита в реално време с изкуствен интелект
    • професионална техническа поддръжка


Ако трябва да обобщим, услугите на Clowbe.bg предлагат редица значителни предимства за собствениците на корпоративни сайтове, онлайн магазини и големи уеб проекти. Използваме само съвременни технологии и сървъри, като сме възприели политиката  да подменяме сървърите на всеки 3 до 5 години. По този начин гарантираме, че няма опасност нашите клиенти да останат на стари сървъри след известно време. Системата за интелигентна защита от мрежови атаки, както и ежедневния архив на сървър са сред предимствата, които гарантират повече спокойствие и сигурност на клиентите ни.


Ако търсите надежден хостинг доставчик за нуждите на вашия бизнес, разгледайте VPS хостинг плановете ни. Те предлагат отлично съотношение между цена и ресурси, които получавате. За ваше улеснение, плановете са разделени в различни направления – фирмени сайтове, онлайн магазини и пощи и VPS за натоварени уеб проекти. Разбира се може да разгледате и всички планове, за да се ориентирате безпроблемно кой е най-подходящият вариант за вашия бизнес.


Вярваме в качеството на нашите услуги и предлагаме възможността за 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако решите да се откажете от поръчаната услуга, ще възстановим обратно заплатената от Вас такса. В случай, че имате допълнителни въпроси и нужда от съдействие при избора на подходящ хостинг план, не се колебайте да се свържете с нашия екип!