За Clowbe

Създадохме търговската марка Clowbe, за да отговорим на увеличаващото се търсене на облачен хостинг с високо качество. 

 

Компанията е създадена в България с изцяло българско участие, а търговската марка Clowbe e собственост на Абиликс Софт. Централният офис на Clowbe се намира в гр. Варна, а мощната сървърна инфраструктура за нашите облачни услуги е разположена в няколко специализирани дейта центрове в страната. Винаги работим с ново оборудване и инвестираме в най-новите иновации в сървърните технологии.

 

Екипът на Clowbe е с дългогодишен опит в предлагането на сървърни услуги. С професионален стаж повече от 20 години успяваме да отговорим успешно на нуждите на различни онлайн и офлайн бизнес компании от България и чужбина.

 

Ценностите на  Clowbe са заложени в основата на предлаганите сървърни услуги:
- Cloud хостинг с отлична бързина - за повече доволни клиенти
- Собствено оборудване от висок клас - за работа без прекъсване
- Високо ниво на сигурност и защита – защото така трябва
- Ежедневен, пълен архив – за спокоен сън
- Бърза поддръжка и обслужване – с удобна билетна система
- Справедливо ценообразуване  - без скрити такси
- Без обвързващи договори!

Cloud VPS сървърите на Clowbe са създадени специално за нуждата от бърз, индивидуален облачен сървър, без да се споделят ресурси с други потребители.

 

Социална отговорност – Нашият екип винаги е бил отворен да се включи в различни дарителски кампании и да подкрепи младите предприемачи в страната. Взимаме активно участие в редица конференции и състезания. Вярваме, че подкрепата, оказана в подходящия момент има ключово значение за развитието и потенциала на всяка компания, идея или личност. Взимаме активно участие в обсъждания за дигиталното развитие на региона и страната, не само за бизнеса, но и в образованието и науката. Членуваме в различни бизнес организации и предлагаме интересни стажантски програми.

 

Грижа за природата -  Във всички области от нашата дейност, които позволяват, използваме енергоспестяваща техника от висок клас с намалена консумация на ток. Грижим се за опазването на околната среда и следваме правилата за разделно събиране на отпадъци.

 

Може да прочетете повече за оборудването, с което работим и сървърната инфраструктура за хостинг услугите Clowbe. Изберете подходящия Cloud VPS план за успеха на Вашия онлайн бизнес.

 

Ако искате да знаете повече за нас или имате въпроси за компанията и предлаганите облачни услуги - пишете ни: Контакти