Последно от блога

Хостинг услугите на Clowbe.bg

facebook thumb

Какъв хостинг да изберете за вашия проект? Това е един от приоритетните въпроси, на които трябва да си отговорите, ако сте  планирали да стартирате онлайн магазин, корпоративен сайт или друг тип онлайн платформа. 


Не  твърдим това, защото предлагаме хостинг услуги и сме пристрастни. Подходящият хостинг е от огромно значение за онлайн представянето на вашия сайт, както и за начина, по който потребителите ще взаимодействат с него и дали ще останат доволни. Особено когато става дума за бизнес проекти, от които целите да получите дивиденти, а не лични блогове и хоби страници, е важно потребителите да бъдат удовлетворени. 


Редица статистики сочат, че онлайн потребителите дават приоритет на сайтове, които зареждат бързо, работят без прекъсване, както и предлагат надеждност и сигурност. Именно заради това е задължително да направите информиран избор и да се насочите към подходящо хостинг решение, което да ви осигури всички тези предимства. 


Имаме добри новини за всички, които търсят висококачествени и сигурни хостинг услуги за своя онлайн бизнес. Clowbe.bg е тук, за да ви предостави съвременно и надеждно решение - Cloud VPS хостинг с куп предимства. Ако вече сме успели да ви заинтригуваме, в следващите редове ще ви разкажем повече за Clowbe, нашите хостинг планове и кои са предимствата, които ни отличават. 


Запознайте се с нашите хостинг услуги
Clowbe.bg е новият играч на българския хостинг пазар. Брандът стъпва на дългогодишния опит и широката експертиза, която притежава екипът на българската компания Абиликс Софт. Затова ние сме уверение, че добре познаваме особеностите на бизнесите в различни ниши и сме създали гъвкави хостинг решения, които изцяло да отговорят на техните нужди.
Clowbe е Cloud VPS хостинг, предназначен за нуждите на онлайн магазини, фирмени сайтове, както и други уеб проекти. Той се явява много по-добра алтернатива на широкоразпространения на родния пазар споделен хостинг, който отдавна се е превърнал в символ на бавно зареждане, понижена сигурност и още редица недостатъци. 
Хостинг услугите на Clowbe.bg ви предлагат възможността да разполагате със собствен виртуален сървър, който не се налага да делите с други сайтове. Още от самото начало, когато избирате своя хостинг план, имате предварителна яснота за ресурсите, които ще бъдат налични само за вас, в това число: ядра на процесора, RAM памет, трафик, дисково пространство и т.н. 
За да ви бъде още по-лесно да се насочите към подходящото решение за вашите нужди, сме разделили нашите хостинг планове в три отделни категории: 
- VPS за фирмени сайтове
- VPS за онлайн магазини и пощи 
- VPS за натоварени уеб проекти
Във всяко от изброените направления предлага 3 препоръчителни плана, подходящи за различни онлайн проекти. За да ви осигурим нужната гъвкавост, предлагаме допълнителни Cloud VPS планове. С Clowbe е лесно да преминете на по-висок план, когато настоящите ресурси във вашия план вече не са ви достатъчни. С това не се изчерпват всичките му предимства. Нека заедно разгледаме какво още може да получите, ако изберете нашия Cloud VPS хостинг. 

Clowbe надежден хостинг партньор на Вашия бизнес


Защо да изберете Clowbe за вашия бизнес?
Нека първо започнем от там, че Clowbe е решение, създадено специалнo за нуждите на бизнеса. Затова и екипът ни насочи своите усилия към това да предложим на нашите клиенти важните неща за успехът на техния сайт. Ето и няколко убедителни предимства защо да изберете нашите хостинг планове:

Елиминирате недостатъците на споделения хостинг 
На първо място, избирайки план от Clowbe, забравяте за недостатъците на споделения хостинг, защото получавате гарантирани параметри, които са само за вас. Така няма да се притеснявате, че потреблението на други сайтове може да повлияе на вашето представяне и да се окажете без ресурси, когато имате най-висок трафик от потенциални клиенти. 


Съвременни сървъри и отлична техническа поддръжка
Това са две задължителни условия, които притежава всяко качествено хостинг решение. Затова Clowbe.bg ви предлага модерни и мощни сървъри с множество интернет връзки, за да бъдете винаги онлайн, когато вашите потребители ви потърсят. 
Гордеем се и с нашия екип от професионалисти, които имат дългогодишен опит и ежедневно гарантират отлична достъпност и вашето онлайн присъствие. В случай на извънредна ситуация, може да сте сигурни, че ще получите адекватна и навременна помощ.


Защита и сигурност 
За всеки бизнес е важно да осигури защита както за себе си, така и за своите клиенти. Затова ние разработихме собствена интелигентна система за сигурност, която да ви гарантира високо ниво на защита от DDoS и хакерски атаки. Предлагаме и ежедневен архив  на сайта ви в отдалечена точка, за да запазите и възстановите вашите данни в случай на непредвидени обстоятелства. 


Бързина и удобство 
Факторът удобство също не е за подценяване. Ние ви предлагаме лесен за работа контролен панел с отлични възможности за контрол и управление на сървъра, вашите сайтове и пощи. В допълнение разполагаме  с удобна система за билети, която ви позволява лесно да се свържете с нашия технически отдел. 

 

Clowbe надежден хостинг партньор на Вашия бизнесАко имате нужда от допълнителна консултация, за да изберете подходящ хостинг план, не се колебайте да се свържете с екипа ни.

Това са само част от предимствата, които Clowbe ще осигури за вашия бизнес.

Разгледайте нашите планове и открийте решението, от което се нуждаете!