Предимства

Предимства

Cloud VPS хостинг от Clowbe има ключови предимства, с които ще подобрите техническото представяне на Вашия сайт, онлайн магазин или софтуер. Представяме Ви някои от основните преимущества на VPS сървърите Clowbe:

Сигурност

Облачните системи на Clowbe Ви осигуряват високо ниво на защита и сигурност:

- Защита от DDoS атаки и криптовируси.
- Защитен административен достъп до Вашите сървъри.
- Сървърите за архивиране и аварийно възстановяване (Backup & Disaster Recovery) са в отдалечен дейта център
- Гарантирана работа и достъп до данните дори при авария в електрозахранването и прекъсване на интернет връзката

Специално разработените облачни системи на Clowbe дават отлична сигурност за Вашите уеб и софтуерни проекти. Научете повече как пазим данните Ви и ги защитаваме от различни атаки:

Прочети още

Инфраструктура

Сървърното оборудване за Clowbe е разположено в три независими дейта центъра, което е ключово предимство пред други хостинг доставчици:
- географската разделеченост ни позволява да минимизираме последиците при аварии
- по-висока ефективност на сървърното оборудване с намалена консумация на електричество
- по-голяма близост до повече доставчици на услуги
- 100 Gbit вътрешна мрежа

Cloud сървърите на Clowbe продължават да работят, дори и при отпадане на цял дейта център. Прочетете как постигнахме високото ниво на uptime:

Прочети още

Оборудване

Вашият индивидуален VPS сървър ще разполага с изключително бързите AMD Epyc и Intel процесори, ултрабързите NVMe PCIe Gen 4.0 дискове, както и бърза, резервирана Интернет свързаност от международни доставчици.

Скоростта е от изключително важно значение за всеки бизнес и неговите клиенти. За да постигнем желаната бързина и сигурност на сървърните услуги Clowbe - използваме съвременно сървърно оборудване и собствено knowhow:

Прочети още

30 дни право на връщане

Вярваме в качеството на сървърните услуги на Clowbe и стоим твърдо зад обещанията си. Ако все пак решите да се откажете от поръчания Cloud VPS хостинг план, ще възстановим обратно заплатената от Вас такса.

Всеки клиент на Clowbe има право на 30 дена връщане на заплатената сума за Clowbe сървър. Работим открито, честно и без скрити условия. Запознайте се с предимствата на нашите услуги.

Прочети още